Facebook

Wafelverkoop Het maakt niet uit wat voor soort vereniging of club gebaat is bij het genereren van extra geld voor een goed doel. Ze kunnen allemaal een succesvolle inzamelingsactie organiseren met de verkoop van onze wafels. Vraag bijvoorbeeld aan de redactie van het clubkrantje of je een pagina mag besteden aan de actie. Op deze pagina kun je het doel beschrijven en een formulier bijvoegen. Met dit formulier kunnen de lezers dan wafels bestellen om jouw doel te ondersteunen.

Is er alleen een digitale nieuwsbrief, dan kan een link naar onze website worden geplaatst zodat de lezers ons assortiment kunnen bekijken. Instrueer hen om via een e-mail aan jou of de club, hun wafelbestelling te doen.


De wafelkeuze

Maak een goed overzicht van onze producten en kijk welke je wilt inzetten voor je goede doel verkoop. Onze wafels bijvoorbeeld... Er zijn ruim 10 verschillende smaken, waaronder ook die geschikt zijn voor een suikerarm of suikervrij dieet. Ook hebben we samengestelde dozen waarin meerdere smaken wafels worden aangeboden. En wat dacht je van onze andere producten ? Frangipanes, Carre confituur, Truffels, Vlaaien, enz. Kijk eens rustig rond in onze webshop en bepaal welke producten het meest geschikt zouden kunnen zijn voor jouw inzamelingsactie.Beperk tot maximaal 4 assortimenten waar iedereen, of in ieder geval het merendeel, enthousiast van wordt. Start met het uitwerken van het meest haalbare plan en probeer met je club een grove inschatting te maken wat de mogelijk opbrengst zou kunnen zijn. Vraag voor een realistische inschatting onze prijslijst op. Wees realistisch in het aantal wafels dat je met dit plan zou kunnen verkopen. Niemand is immers gebaat bij een teleurstelling. Beter dat je aan de voorzichtige kant blijft dan dat je je rijk rekent. De eventuele andere plannen kun je als back-up gebruiken of tegelijkertijd uitvoeren, indien mogelijk.


Nog even overlopen


5 factoren waarom een wafelverkoop werkt:

- Wafels zijn heerlijk

- Er is geen eigen investering noodzakelijk

- Het is een leuke activiteit om (als team) te doen

- De opbrengst is bekend voordat je gaat afleveren

- Je kunt de inzamelingsactie eventueel jaarlijks herhalen


5 reden om voor D&M te kiezen:

- Uitstekende en klantgerichte service

- Zorgvuldige afhandeling van bestellingen en snelle levertijden

- Goedkoopste prijzen en grote variƫteit aan wafels en andere producten

- Authentieke recepten en een ambachtelijke bereiding zorgen voor een ongeƫvenaarde smaak