Facebook

LIMBURGSE VLAAIEN

Bij D&M kun je uitstekend terecht voor grote hoeveelheden gebak die je kunt gaan verkopen bij een evenement, zoals op school of bij een evenement.

D&M staat bekend om de lage prijzen en topkwaliteit. Het aanbod aan gebak van onze Limburgse vlaaien groothandel is zeer uitgebreid zodat je deze kunt opnemen in je assortiment. Een echte Limburgse vlaai kopen doe je ook hier omdat je hier echt kan rekenen op uitstekende kwaliteit.

als groothandel vlaaien

Wie kent ze niet? De heerlijke Limburgse vlaaien die uitstekend geschikt zijn voor bij een feestje of gewoon zomaar omdat ze zo lekker zijn.

Een echte vlaai maak je niet zomaar…..

Verschillende soorten voor vlaai / taartenverkoop

Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om taartenverkoop.

Je hebt hier een uitgebreide collectie waaruit je kunt kiezen. Neem nu bijvoorbeeld de heerlijke kersenvlaaien of de rijstvlaaien. Tijdens een vlaaienevenement wil je natuurlijk zoveel mogelijk aan te bieden hebben. Daarom is deze collectie hier zo uitgebreid. Omdat iedereen een eigen wens heeft voor smaak, kun je hier terecht voor de meest basis taarten zoals de kersenvlaaien en de rijstvlaaien maar heb je ook de keuze uit andere luxe soorten die je kunt kopen voor je evenement op een school of bij een sportclub. Het handigste aan deze grote collectie is dat je ze tegen een voordelige prijs kunt kopen per minimaal 100 stuks. Het gebak is van uitstekende kwaliteit en ze smaken overheerlijk. De vlaaien worden in handige en milieuvriendelijke dozen verpakt zodat je ze ook makkelijk tot bij de verbruiker kan krijgen.

Nieuw in ons assortiment voor 2021 ...

Heerlijk zacht-smeulige Cake met appel.

Net zoals  die van ons bomma 


Bekijk al de overheerlijke echte Limburgse

vlaaien die je bij ons kan bestellen !

Nougatinne

Kersen

Puddingvlaai

Rijstvlaai

Pruimenvlaai

appelvlaai

Abrikozenvlaai

2 Vruchtenvlaai

Kriekenkruimelvlaai

Levering of afhalen

Om je in alle gemakken te voorzien, kun je ervoor kiezen om je bestelling te laten afleveren op het door jouw gewenste adres. Voor een bestelling vanaf € 500 exclusief BTW zal de levering zelfs gratis zijn. Het leveren kan op elke werkdag en op een zaterdag. We stemmen telkens met je af wanneer je je bestelling het liefst wil ontvangen. Wens je nog een mooie korting te bekomen dan kan je er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in ons magazijn te Dendermonde.

We denken telkens zo goed mogelijk met je mee over jouw organisatie.

Daarom bestaan er zoveel mogelijkheden met betrekking tot de levering van je bestelling.

Waarom kiezen voor D&M ?

D&M is jouw groothandel als het gaat om het leveren van gebak zoals een vlaai, wafels en andere producten.

We willen je graag van dienst zijn met het voorzien van de juiste adviezen en producten voor jouw organisatie. Of het gaat om een kleine organisatie van een evenement of een wat grotere gelegenheid, bij ons kan je altijd terecht voor allerlei producten.

Door te kiezen voor D&M zet je in no-time een goed evenement op met het lekkerste gebak en lekkernijen. Bekijk snel welke mogelijkheden er zijn voor jouw evenement.

Echte Limburgse vlaaien bestel je bij D&M !